Ännu en ros

Rosa ros

Denna gång vill jag rosa en tjej som är oerhört (ja, nästan omänskligt!) omtänksam, som stickar raggsockor till granntanten, som alltid erbjuder sin hjälp och som nästan alltid får mig att skratta nämligen på-landet-Camilla. Tack för allt och tack för allt som komma skall när vi blir lite mera permanenta grannar 😉 Nä just det, somliga väljer ju att flytta när jag kommer närmare…

/ Tant Storck

2 reaktion på “Ännu en ros

  1. Ja just det …hon som ska flytta till där kråkorna flyger upp o ner. Roligt att läsa din blogg Helena och att du säkert funderar vem jag är är. Tjing.

  2. Katharina >> Hm, är du månne släkt med mina på-landet-grannar och kallas för K1?! Jag känner inte någon annan Katharina… Jättekul att du hittade hit hursomhelst 🙂 Ha det gott och kram på dig! / Helena

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *