Nymålat? Nix!

Listjärn 001
Kallblodstravaren Listjärn – av Helena Storck årsmodell 1992.

När den framgångsrike kallblodstravaren Listjärn skulle pensioneras vid årsskiftet 1992-93 fick jag i uppdrag att göra ett hederspris till uppfödare och ägare. Inspirerad av allt det jobb jag lade ner i samband med detta målade jag också en tavla för “eget bruk” (se ovan). Denna har till och från hängt på diverse väggar under åren, men då jag plötsligt behövde ramen för ett annat och tämligen akut ändamål så åkte den ner. Inget ont som inte har något gott med sig dock, för när målningen ändå var ramlös så kunde jag ju passa på att pula i den i scannern. Den gamle kämpen Listjärn tar därmed nu plats, i målad form, även i cyberrymden.

 

/ Storkelina – konstnären

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *