Helgkompott

Nicki

Lilla Nicki i pappa Daves famn.

Fredag kväll: Vinterfest med  jobbet på Restaurang Cabaret och vi bjöds som vanligt på alldeles utmärkt förtäring 😛 Överlägset bäst denna afton var dock en av tjejerna i garderoben och det var inte för att hon på något sätt var extra vass på att hänga jackor.  Nä, det var när hon plötsligt intog scenen och serverade en bländande version av I will survive som man insåg att det var just hennes röst man hade saknat tidigare under kvällen. Lysande, men tyvärr på tok för lite av en superbegåvad tjej 🙁

Lördag eftermiddag: Var på dop i Spånga Kyrka där Tommies lilla systerdotter Nicki äntligen upptogs i den kristna kyrkans gemenskap. Tommie fick hedersuppdraget att bli gudfar och det blev sammantaget en avslappnad ceremoni med en fantastisk präst och smarrigt fika efteråt = toppen!

Lördag kväll: Jag, Tommie och tolv andra lyckligt lottade käkade på den indiska restaurangen Agra Tandoori i Sundbyberg. Efter ett par trevliga timmar och en och annan Cobra (indisk öl) bar det sedan vidare till rockklubben Hell Bar i restaurang La Rusticas lokaler. Där slöt ytterligare ett tiotal bekanta upp och efter lång väntan var det så äntligen dags för spelningen med Peter Murphy’s Carver Combo. Trots en del ljudtekniska problem (trist…) var det som alltid en upplevelse och jag hade dessutom lyckan (efter flera år av tjat) att få höra favoritlåten Stalker. Tack 🙂

Söndag förmiddag: Vaknade härligt utvilad och upptäckte att nattgästerna Jejje & Christian hade åkt medan Camilla fortfarande var parkerad i soffan. Efter lite te/kaffe tog jag & Camilla en långpromenad till Bromma Blocks där vi bland annat slukade en varsin pizza. Tommie? Han passade på att vila, för honom väckte jag tydligen redan vid 7-tiden (sänggång vid 04.00). Varför? För att Teo gnällde och ville gå ut – varför jag väckte min stackars man i stället för att gå ut själv vet jag faktiskt inte…

Detta inlägg är publicerat under Okategoriserade av admin. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *