Novembertisdag

Mjölkmustasch

Under kvällen har vår 12½-åring Teo fått ett antal glädjefnatt – det har jagats boll i en rasande fart och samtliga leksaker har visats upp för såväl husse som undertecknad matte. Det är går inte att med ord beskriva hur lycklig jag blir över att se all denna energi och upprymdhet hos en sådan gammal hund, men jag kan lova att det är en tillfredsställelse som inte går av för hackor. Åh vad jag älskar min lille bostonkille  Små hjärtan

I dag fick jag & Tommie värdens skriftliga godkännande av den förestående andrahandsuthyrningen av vår lägenhet, skönt! Förvisso var jag inte särskilt orolig; kontakten  med vår hyresvärd (Tingströms Förvaltning AB) har varit oerhört enkel och smärtfri. Det är dock skönt att ha alla papper i ordning och att ännu en bit i “flyttpusslet” har kommit på plats 🙂

Efter att ha sett SSK torska hemma mot Timrå med 2-5 ska jag nu pigga upp mig (hm…) med lite köksarbete. Ett stycke smörgåstårta ska fyllas och gotta till sig över natten i väntan på morgondagens garnering. Själv kommer jag dessvärre inte att få smaka, för tårtan ska till Solna Scen & Möbeluthyrning som tack för en MASSA olika grejer. Med lite tur räcker dock ingredienserna till en minitårta för eget bruk också – jag håller tummarna 😛

/ Storkelina – Teos matte

Detta inlägg är publicerat under Okategoriserade av admin. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.