Senaste nytt

Sovmorgon

Så här sött tänker jag tryna i morgon bitti.

Det kommer inte att gå något flyttlass till landet i morgon; detta då stackars Tommie är sjuk 🙁 Skönt för på-landet-Jejje som skulle ha blivit ensam om att hjälpa oss (läs Tommie…) att lasta ur bilen, men trist för på-landet-Christian som riskerar att vara hemma när det äntligen blir dags 😉

I stället för att agera flyttcoach kommer jag att ha en ledig fredag, och det ska bli riktigt skönt. Om inte annat så får jag en lååång och hääärlig sovmorgon (ring inte!) = precis i min smak. Natti natti alla glada – nu kryper jag till kojs!

/ Storkelina – den lata

Detta inlägg är publicerat under Okategoriserade av admin. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *