Städa, städa, städa

Städerska

Onsdagen ägnades åt att städa ur lägenheten i Sumpan och jag känner mig nu som en urvriden disktrasa 🙁 JÄTTETACK dock till hjälten Dick, som inte bara körde mig fram och tillbaka mellan obygd och civilisation – han hjälpte till med städningen också. Dicks insats var ovärderlig och både jag & Tommie är förstås oändligt tacksamma 🙂

/ Storkelina – utflyttad och klar

Detta inlägg är publicerat under Okategoriserade av admin. Bokmärk permalänken.

2 svar på ”Städa, städa, städa

  1. Jag önskar er ett riktigt Gott Slut & Gott Nytt År i “storskogen”!!!

    Kramar från “småskogen”

  2. Gunilla >> Tack 🙂 Och jag passar på att önska småskogsfolket en god fortsättning på det nya året! Bamsekramar från Storskogen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.