Sjukt, poker & hockey

Sjukstugan fortsätter och till sist kunde inte ens Tommie jobba längre = vi lämnade knappt soffan på hela dagen i går. Riktigt trist, för Stolle & Elwira hade tänkt komma upp och de är verkligen efterlängtade. Stolle har vi förvisso träffat i hyfsat modern tid, men när det gäller Elwira så var det alldeles för länge sedan 🙁

När jag nu ändå har intagit soffläge så har jag passat på att göra comeback vid pokerborden – än så länge med viss (om än kortvarig!) framgång. Det blev lite väl mycket poker under period vilket gjorde att jag blev en smula mätt på det, men nu är det faktiskt rackarn’s kul igen 🙂 Och vem vet, som nybliven lantis så kanske det rent av blir min nya försörjningskälla ?! Distansarbete som distansarbete tänker jag 😉

När det gäller SSK:s framfart (eller ras…) inom hockeyn så har jag inte skrivit många rader på slutet och den enkla anledningen till det är att jag inte orkar med min egen negativitet. Eftersom jag inte heller vill sprida den till andra är det bara att knipa igen, åtminstone så länge det inte finns något positivt och upplyftande att dryfta.

Sist men inte minst en liten uppmaning: den som vill hälsa på mig & Tommie är nästan alltid (om vi inte är sjuka, bortresta eller grymt upptagna då) välkommen. Vi kommer däremot inte att ringa och tjata på att folk ska komma hit – det känns lite förmätet och naivt att tro/förutsätta att folk vill åka 12 mil enkel resa för en middag. Bjud in dig själv således så bjuder vi på käk & sängplats!

/ Storkelina – den lyckliga

P.S. Erbjudandet om mat & sängplats enligt ovan är begränsat – en förusättning är nämligen att man känner hela eller delar av värdparet. D.S.

8 reaktion på “Sjukt, poker & hockey

  1. Om stackars Tommie fryser om halsen kan han få låna Dicks halsduk om han vill! Det ska vara bra att hålla sig varm om man är sjuker. Och halsduken är både varm och pörskans fin =)

  2. C Lindahl >> Det var vänligt, men Tommie avböjer. Det räcker med förkylningen – han vill inte ha Djurgårdsbaciller också!

  3. Sanne >> Visste väl att man kunde lita på dig 😉 Du är SÅ välkommen 🙂 Kram!

  4. Tror mest ni redan lider svårt av lappsjuka och använder det som ursäkt för att mota fint besök i dörren då jag i själva verket misstänker att ni helt enkelt inte har några jobb för tillfället att tilldela era gäster och således inte finner några som helst skäl till att verka gästvänliga 🙂

    Men det är ju bara en av mina många konspirationsteorier…

  5. Stolle >> Fasen också! Det är för jobbigt att du är så himla begåvad att du alltid genomskådar precis allt… Ett tips dock: framåt våren kommer vi att verka ruskigt gästvänliga eftersom vi då kommer att ha en tillbyggnad på 30 kvm att smälla upp och en köksrenovering att hugga tag i. Har du lust att komma då kanske?! Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *