Fredagsmix

Jag har blivit helt besatt av att mata fåglar; att se de små liven äta är verkligen en fröjd 🙂 Det är faktiskt så att jag fantiserar om att inreda en liten “fågelskådar- hörna” (inomhus) där jag kan sitta riktigt bekvämt och titta, för det är oerhört fascinerande att studera de olika fågelarternas beteenden kring solrosfrön och annat. Inte minst så är det beundransvärt hur lojala fåglarna är mot sina artfränder – här är det minsann ingen som håller på sitt och ska roffa åt sig så mycket som möjligt. Genom diverse läten lockar man i stället till sig polarna och delar solidariskt på det som bjuds = helt min melodi.

Enligt ordspråket så går det “inte att lära gamla hundar sitta” och det kanske är sant, vad vet jag? Ett som dock är helt säkert är att det går alldeles utmärkt att lära en gammal bostonterrier att använda hundlucka, det vill säga egen in/utgång. Teos lucka, som för en tid sedan inhandlades från DjurMaxi, används flitigt. Även de betydligt yngre hundgästerna Otter & Rocky nyttjade luckan med framgång och så här långt har den således varit en succé.

I kväll ska jag nog göra något så folkligt som att titta på säsongspremiären av Let’s Dance. De första åren programserien visades såg jag inte ett enda avsnitt, men när jag hamnade ute på landet med få TV-kanaler och minimalt nöjesutbud blev det annorlunda. Nu har vi förvisso införskaffat en hel drös med kanaler, men när jag väl lärt mig att uppskatta dansandet (så länge det utförs av andra då) så är det bara att fortsätta på den inslagna linjen och kolla vidare. Det sistnämnda självfallet till Tommies STORA glädje 😉

/ Storkelina – rapporterar från storkboet

Detta inlägg är publicerat under Okategoriserade av admin. Bokmärk permalänken.

10 svar på ”Fredagsmix

  1. Mycket bra initiativ med hundlucka, då slipper man kanske sova med öppen dörr när man hämtat ved och somnat framför kaminen 🙂

  2. Stolle >> Sorry Stolle, men det stod faktiskt på hundluckan att den inte är lämplig varken för barn eller små vuxna 😉

  3. Den dagen du och fram för allt din pyroman till man slutar elda plast (och andra miljöfarliga substanser) så blir jag SSKare!

  4. C Lindahl >> Hm, jag får ju dåligt rykte nu ju… Men du har rätt – det är klart att vi måste bättra oss! Fast då måste du bli SSK:are, Dick måste sluta upp med att tillverka pilbågar, Jejje måste sluta dreja, Christian måste sluta med runristandet och Stolle måste sluta krypa genom hundluckan 😉

  5. Jag kan ju inte bestämma för de andra men jag svär på fantomens grav att jag kommer stödja SSK totalt om det mot förmodan skulle inträffa!

  6. C Lindahl >> Oj, då har man ju nästan anledning att lyda. Stödja totalt skriver du – innebär det att du även kommer att stödja klubben ekonomiskt och ge dem hela din lön varje månad? 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *