Lugnt på landet

I dag har jag varit hemma och då jag ännu inte har fått arbetstelefon och dator med uppkoppling mot jobbet så har jag mest haft det lugnt och skönt. Jag har förstås kollat in fåglarnas ätande en hel del; fick bland annat se en liten ekorre som satt nedanför fågelmataren och glufsade i sig spill. Hm, undrar om jag kan tillverka någon form av ekorrmatare?! Det vore ju ruskigt sött med ett gäng ekorrar med egen matplats 🙂

Någon gång mitt på dagen tog jag en härlig promenad med Teo och fastän han kan springa lös på vår stora tomt hela dagarna så är det tydligen jättespännande att få gå på koppeltur också. På bilden nedan poserar Teo (om än en aning motvilligt) i sitt sköna täcke som kollegan Therese stickade före jul.

Under eftermiddagen körde jag ett rejält race i köket och gjorde således både korvstroganoff med ris (dagens middag) samt en burgundisk gryta att inta i morgon eller på fredag. Det ska bli riktigt spännande att se hur grytan blir, för detta är mitt första försök och jag kommer garanterat att jämföra den med Kattas  (= grann-Christians mammas) supersmarriga variant.

Teo på tur...

 

... och dagens storkok.

Detta inlägg är publicerat under Okategoriserade av admin. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.