Berest på nya sätt

Med Upptåget kan man åka från Gävle i norr till Upplands Väsby.

Efter några veckors ledighet var det i morse dags för arbete och vägen dit var på sitt sätt en upplevelse. Åkte med Tommie ner till Uppsala och hann därefter testa hela tre tåg, en buss och en liten promenad innan jag till sist kom till jobbet. En smula (eller nå’t) tidskrävande kan man säga och definitivt inget jag tänker ägna mig åt varje dag… Hade hursomhelst turen att kunna lifta med Tommie hela vägen hem och DET var mycket uppskattat 🙂

Nu ska jag ägna mig åt att vara trött och vila ut men först ett JÄTTETACK till “vår” (jo Jejje, man måste faktiskt dela med sig 😉 ) fantastiske Christian, som var en ängel och tog emot/hjälpte den TV-installatör som var här och grejade med vår parabol i dag.

/ Storkelina – tröttast?

Detta inlägg är publicerat under Okategoriserade av admin. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *