Lördagsresumé

I går ägnade Tommie flera timmar åt att skotta taket medan lilla frugan (det är jag då) pysslade med matlagning och annat skoj. Som tur var så hade jag förberett rikligt med mat så att vi kunde dela med oss även till Dick & Camilla, som kom på spontanbesök. Lite senare tittade även Christian förbi och fick uppleva en kväll i sann Stolle-anda (tyvärr utan Stolle då…) med “Mördarspelet”, pilkastning och diverse lekar ute i snön. Jejje stannade klokt nog hemma och vilade ut sig inför ännu en arbetsdag och detsamma gjorde stackars Rocky, som behövde slicka sina sår efter en strapatsrik tur i den rivande skarsnön 🙁

Mammas pasta i ugn (recept finns på sidan Mat & så’nt) innan den dök in i värmen – god blev den i alla fall 😛

 

Camilla & Tommie är riktigt kärvänliga för omväxlings skull.

 

Dick gör en tunnel på sin Camilla medan Teo förundrat tittar på.

 

Christian lyckades ta sig igenom både skoltiden och värnplikten utan att testa snus, men tyckte tydligen att det var dags vid uppnådda 27 års mognad (?!).

Detta inlägg är publicerat under Okategoriserade av admin. Bokmärk permalänken.

2 svar på ”Lördagsresumé

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *