Pangnyhet

Finns dragsmällare i alla 27-åringars ägo?!

I går när Tommie skulle hämta posten var det några små ligister som hade placerat en smällare i brevlådan. Först blev Tommie förbannad, men sedan började han skratta för sig själv; förmodligen drog han sig till minnes hur han själv bar sig åt som ung och ohängd buse. Hursomhelst så drog de skyldiga ynglingarna i väg från brottsplatsen precis när Tommie dök upp vid brevlådan, men deras Audi med det “feta” avgasröret skulle bli lätt att känna igen. Några hade således en utskällning (för formens skull då!) att vänta…

Nu har  det gått ett dygn sedan gårdagens pangdåd, och som tur är har de “skyldiga” ynglingarna inte setts till. Våra huvudmisstänkta visade sig nämligen vara helt och fullt oskyldiga! Jodå, i stället var det de inte alls så unga ligisterna Christian & Jejje som hade varit framme och de har nu helt självmant – och mycket oväntat – erkänt sin illgärning. Varför? Antagligen för att de var så ruskigt besvikna över att inte ha blivit upptäckta = rätt åt dem! 😉

/ Storkelina, som lyckligtvis inte hämtade posten i går (hade väl dött på kuppen)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *