Lördagsmys

I går var det inte bara min & Tommies bröllopsdag som firades, utan vi körde en “trippel” där även Dicks 25-årsdag (den 5 januari) och min födelsedag (den 3 februari) inkluderades. Efter lite presentutdelning, i form av spelet Hjärnsläpp till Dick och en underbart vacker växt i vit kruka till mig, bjöds vi på Camillas fantastiskt fräscha meny enligt nedan:

Tomatsoppa toppad med crème fraiche & färsk basilika

Kallskuren älgstek & houngsglacerade rotsaker med äppel- och pepparrotsröra

Vaniljpannacotta under hallontäcke

All mat ackompanjerades av goda australiensiska viner, hembakat bröd samt SVT:s sändning av Melodifestivalen (även Tommie överlevde) och kvällen fortsatte sedan i sällskapsspelens tecken = det var inte ett dugg synd om oss 😛 Tack!
Detta inlägg är publicerat under Okategoriserade av admin. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.