Gummi & så’nt

Ett par gummistövlar kan numera vara nästan hur coola som helst.

När jag växte upp var gummistöveln en praktisk fotbeklädnad där tillverkarna lade föga vikt vid design. Tiderna har dock förändrats och sedan ett antal år kan man hitta gummistövlar i alla möjliga och omöjliga utföranden – att bära ett par schyssta gummistövlar är helt enkelt trendigt. Inledningsvis tyckte jag mest att detta var trams, men sedan tänkte jag faktiskt om: Även om det i mitt tycke är mycket viktigare att vara ändamålsenligt klädd än att vara snyggt klädd så är det ju inget som hindrar att man är både och. Den vilda jakten på de perfekta gummistövlarna = de som har mitt namn skrivet i pannan (eller nå’t…) har därmed börjat 🙂

Dagen har till största delen spenderats ute på tomten med Camilla & Teo; detta medan Tommie, Dick & Christian var på annat håll och ägnade sig åt skogs- huggaraktiviteter. Så småningom ändade vi allihopa upp hemma i stugan, dit även Jejje anslöt så snart hon kände doften av pizza 😉

I morgon startar Jody May i Gävletravets 7:e lopp och detta blir tredje starten efter halsproblem och efterföljande operation. Som vanligt kommer jag att krama tummarna hårt, hårt även om det tyvärr inte blir på plats som jag hade hoppats…

/ Storkelina – strax framför Solsidan

Detta inlägg är publicerat under Okategoriserade av admin. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.