Gott & Blandat

Som synes så var Camilla inte alls tillfreds med sin väntan på håltagning 🙁

Har inte hunnit/orkat blogga på ett par dagar, men nu är jag full av energi och således åter “på plats”. Börjar med att berätta om min extraordinära torsdag då jag med hjälp av fyra olika chaufförer lyckades med konststycket att få skjuts alla de 24 milen tur & retur mellan hemmet och jobbet. Sträckan mellan hemmet och Stora Väsby var det Christian som höll i ratten, och sedan tog kollegan Sara över och fraktade mig vidare till Hästsportens Hus. På hemvägen var det kollegan Annica som körde mig till Uppsala där jag blev upplockad av Tommie. Fantastiskt skönt! 🙂

I går jobbade jag till kl: 14.00 och sedan åkte jag med Camilla till Valbo köpcentrum för lite shopping. Jag samlade på mig lite smink (eller snarare ganska mycket, det är ju lååångt till affärerna numera), en kastrull och kompletterande delar till matservisen. Dagens stora behållning var dock att jag på något märkligt vis förmådde släpa med Camilla till Cityfrisörerna för att ta hål i öronen (Camillas alltså). Min nästan 27 år gamla vän har hittills undvikit denna plåga, hon har helt enkelt inte vågat… Med hjälp av mitt STORA (?) stöd och den underbara Helena Cityfrisörerna blev det i alla fall en enkel match och jag kan intyga att Camilla var jättetapper och inte gav ifrån sig minsta lilla pip  😉

Under dagen har jag & Tommie jobbat med att samla ihop all den ved Tommie har spritt ut på våra (och andras…) ägor. Det var naturligtvis min starke man som arbetade hårdast, men jag hjälpte åtminstone till efter bästa förmåga och det känns superskönt att till sist ha fått allt på plats i slagläge framför vedbod och huggkubbe.

/ Storkelina – den hårt arbetande

Detta inlägg är publicerat under Okategoriserade av admin. Bokmärk permalänken.

2 svar på ”Gott & Blandat

  1. C Lindahl >> Men vad säger du, hemska människovarelse?! Du fick två pyttesmå stick i öronen – det går väl knappast att jämföra med en JÄTTELÄSKIG tatuering?! Fast vad fan, jag gör väl en liten storkrackare då 😉 See you! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.