Rörig söndag

Under gårdagens hårda arbetspass passade vi på att ta gemensam lunchrast med granngårdens likaledes hårt arbetande Jejje. Efter maten, när stackars Jejje besökte damrummet, råkade hon tappa och spola ner en tändare i toaletten. Till en början märktes det inte så mycket, men i dag blev det tvärstopp. För mig & Tommie blev det således en tur till Uppsala där diverse rörmokarprylar inhandlades, och när vi kom hem fick jag (Tommie är en något känslig gosse) den stora äran att “röja runt” i den vattenstinna muggstolen…

Efter ett antal timmar med shopping (kan man kalla det så?!), toalettmys (hm…) och samtal med rörmokare kom jag med den briljanta idén att skruva loss toalettstolen för att så att säga angripa problemet från andra hållet. Lägligt nog kom Jejje & Christian förbi precis när det var dags för detta moment = jag slapp och Jejje ryckte in och fick tag i den olycksaliga tändaren. Slutet gott, allting gott – annars hade jag nog inte skrivit om det 🙂

Dagens/kvällens planerade aktivitet, det vill säga att käka våfflor hos Camilla & Dick i Tierp, blidde det inte mycket av med. Gissa om det sved när jag fick höra att det tilltänkta värdparet hade smaskat i sig alla våfflor utan mig & Tommie, aj aj aj 🙁

/ Rör-Lina

P.S. Jejjes nästa tändare blir förhoppningsvis en STOR braständare 😉 D.S.

Detta inlägg är publicerat under Okategoriserade av admin. Bokmärk permalänken.

2 svar på ”Rörig söndag

  1. Ja, jösses vilken resa! Ledsen för det där, ni kunde ju ha fått ha en roligare söndag. Jag är glad att jag kunde dra något strå till stacken, lite skitgöra fick jag ju att ta i iaf.

    Eftersom jag får så dålig fjutt på brasorna här hemma kan jag lika gärna satsa på en gasbrännare. Den ska jag väl inte få ner i bakfickan till att börja med!

    Kram
    J

  2. Jejje >> Ha ha, det var väl inte så farligt?! Vi har lärt oss massor! Förresten, stort tack för din röris-insats (ackompanjerad av härliga illtjut) – den gick inte av för hackor ska jag säga 🙂 Fast jag förstår varför du skrek… Kram kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.