Aprilhelg

Vackert med mynta.

Fredag: Lugn hemmakväll med fortsatt intag av ProViva fruktdryck (den funkar!!!). Jejje kom förbi enkom för att leverera två plattor nyvärpta ägg = 60 st. Det är tur att äggen har så lång hållbarhet – i kylskåp håller de sig mellan 3 och 6 månader. Om jag känner mig själv rätt så lär de dock inte bli liggande SÅ länge; de första 8 har faktiskt redan förbrukats 😛

Lördag: Stolle & Elwira kom på besök och hade med sig en underbar present, nämligen en vacker blomlåda (se ovan), planteringsjord, en myntaplanta och en påse myntafrön. Jag gissar att Stolle hoppas på att slippa ta med sig egen mynta till sina berömda Mojitos framöver 😉

Till middag blev det grillad oxfilé & fläskfilé, potatisgratäng och en sallad och det smakade riktigt skapligt om jag får säga det själv. Så småningom kom även Dick & Camilla samt Christian & Jejje förbi för att kolla in 08:orna = en trevlig kväll med pilkastning och andra spännande aktiviteter 🙂

Söndag: Både jag, Tommie och gästerna kom upp i skaplig tid och det hann bli både gemensam frukost och pizza (levererad av Dick & Camilla, tack!) innan Stolle & Elwira åkte hem mot stora staden Stockholm. Kvällen har sedan varit av den slappare modellen, det vill säga i TV-soffan – SKÖNT!

/ Storkelina – mybliven myntaodlare

Detta inlägg är publicerat under Okategoriserade av admin. Bokmärk permalänken.

2 svar på ”Aprilhelg

  1. Jejje >> Ja ja, men du vet att jag är feg och lite (hm) känslig så jag tog det säkra före det osäkra 😉 Och för den delen, några månader hit eller dit spelar väl ingen roll?! 🙂 Fast helt seriöst: Tack för påpekandet!Kram Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.