Jobb & ledighet

Två slagna hjältar: Stor Rocky & liten Teo.

Sedan vi flyttade upp till landet i december har jag njutit varje dag, men det går ju inte att komma i från att sol & värme ger lantlivet ytterligare en dimension = underbart 🙂 Och det är inte bara tvåbenta varelser som gillar våren – medan somliga (typ undertecknad) har arbetat och slitit har de fyr- benta njutit av solen heeela dagen. På bilden ovan jobbar Rocky & Teo på brännan; den förstnämnda (och fläckvis tunnhåriga…) har faktiskt fått rejält med färg och har numera skiftat från blekrosa till blåbrun. Åtminstone på lilla magen!

Denna arbetsvecka blir riktigt kort för min del – bara morgondagen kvar. På onsdag har jag permission med anledning av ett läkarbesök i Uppsala, och på torsdag har jag tagit ledigt = jag får ett långt och härligt påsklov. Har förvisso inga direkta planer, men fritid får man som bekant inte för mycket av och det finns hur mycket som helst att ta itu med här hemma. Dessutom har man ju alltid alternativet att inte göra något alls 😉

I morgon blir det till att jobba söderut och det kommer att bli extremt tidig sänggång. Är supertrött på det där sköna viset som frisk luft medför och jag misstänker att jag kommer att sova duktigt sött i natt. Ha det gott!

/ Storkelina

 

Detta inlägg är publicerat under Okategoriserade av admin. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.