Påskliv

I går var jag & Tommie supersportiga – det blev både boxning, frisbeegolf och boccia hemma hos Dick & Camilla. Ja ja, det handlade förvisso om TV-spel men ändå! Och Tommie hade faktiskt träningsvärk i dag, så liiite nyttigt var det nog i alla fall 😉

För övrigt har påskhelgen så här långt bjudit på världens godaste räkmackor och påskägg (tack Tommie!), massor av sol, påtande i trädgården och övningskörning. För Tommies har det det även blivit fem timmars biltvätt och annat pyssel med Volvon; nu återstår “bara” den andra bilen…

Under kvällen har vi sett om filmen Snabba Cash, och även denna gång tyckte jag att den var riktigt sevärd. Jag vet att många som har läst boken har hakat upp sig på det “dåliga” språket, men det tänker man inte alls på när man ser filmen eller lyssnar på ljudboken. Enkelt sagt: Grovt talspråk gör sig bättre i tal än i skrift.

/ Storkelina – PåskGlad

 

Detta inlägg är publicerat under Okategoriserade av admin. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.