Påskfinal

En härligt lugn och skön påskhelg lider mot sitt slut, och jag sitter här och känner mig dundernöjd efter den välbehövliga ledigheten 🙂 Trots all vila så har jag faktiskt fått en hel del gjort också; lyckades bland annat packa upp en massa kläder som inte setts till sedan flytten för fyra månader sedan – skönt.

I går blev det en kort sväng till Annelund där vi grillade innan det var dags för fyra trötta människor och två lika trötta hundar att krypa till kojs och i dag har jag varit på promenad med Camilla, Teo & lånevovven Rocky. Sist men inte minst fick jag en underbar massage (tack Camilla!) medan jag låg på gräsmattan och solade. Det är en ruskig tur att Camilla är en märklig figur som tycker att det är “intressant” med muskler och knutor 😉 Själv vill jag mest bara bli av med dem…

Snart blir det natti natti, men innan dess ska det spikas = en sväng på spikmattan och spikkudden. Jag måste säga att de sistnämnda är förnämliga uppfinningar, för oavsett bevisad/icke bevisad effekt så är de otroligt välgörande och i det närmaste beroende- framkallande = I Love!

 

/ Storkelina

Detta inlägg är publicerat under Okategoriserade av admin. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.