Lite trist & lite skoj

Först vill man ha så mycket tillgångar som möjligt – pengar, fastigheter och företag. Sedan ska skiten deklareras och då är det inte fullt så kul längre… I går lyckades i alla fall jag slutföra bokförings- och deklarationsprojekt för min & Tommies del och det kändes grymt skönt ska jag säga 🙂

Lilla “dagbarnet” Rocky har varit otursdrabbad den senaste veckan. Förra torsdagen fick han för första gången på sig ett fästinghalsband, vilket dessvärre skulle visa sig få trista konsekvenser. Det började med att hundstackar’n inte riktigt var sig själv; detta kunde till en början kunde antas bero på att han inte var på hemmaplan under påsken. När Rocky fick ryckningar i kroppen och ögonen började rulla runt kopplade dock husse Christian & matte Jennifer genast detta till det förbenade fästinghalsbandet = halsband av och hund in i duschen. Det skulle dock inte stoppa vid detta, utan på tisdagen hade det uppstått bölder (från huvud till rumpa) som började brista. Inte roligt alls, och det kan vara bra att veta att fästinghalsbanden kan vara direkt olämpliga för vissa hundar. Tyvärr vet man inte vilka som är “vissa” förrän man har provat 🙁

Valborgsmässoafton närmar sig med stormsteg, och därmed även ett efterlängtat besök ur Thorson-klanen. God mat och MYCKET arbete väntar, men fram till dess blir det förstås till att slappa och leva på svältkost 😉

 

/ Storkelina – en alldeles vanlig torsdag

Detta inlägg är publicerat under Okategoriserade av admin. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.