Hockeytrist

Under den gångna säsongen åkte SSK ur hockeyns finrum, och nästa år är det således allsvenskan som väntar. Som om inte detta i sig vore trist nog så håller laget dessutom på att urholkas fullständigt. Endast en spelare från årets upplaga samt några juniorer har skrivit på kontrakt inför nästa säsong och till och med Mr SSK himself, Robert Carlsson, har efter 17 säsonger i Södertäljes stolthet skrivit på för en annan klubb: Malmö IF.

Att Robban Carlsson, som så länge har hyllats för sin trofasthet, väljer att skriva på för en annan förening nu när SSK har mist sin plats i elitserien är föga konstigt. Det som däremot svider ordentligt är att han går till en annan allsvensk klubb. Det gick j*vligt bra att bidra till att dra SSK i fördärvet, men när det ska spelas uppåt igen så gör han det för en konkurrerande klubb = riktigt surt 🙁 Jo, jag vet att MIF nu är fullpumpade med sköna miljoner och att de kan erbjuda en helt annan ekonomi så på det mänskliga planet har jag viss förståelse för Robbans beslut. På det känslomässiga och moraliska planet är det dock en helt annan sak – det stinker…

/ Storkelina – besviken supporter

Detta inlägg är publicerat under Okategoriserade av admin. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.