Köket, ottan & TV-mys

Efter golvläggningen i lördags närmar sig nu renoveringen av kök och matplats med stormsteg; det är således dags att beställa den nya köksinredningen. Gissa om jag, som bara ääälskar att planera, är i mitt esse?! Förvisso är själva planeringsstadiet mer eller mindre till ända, men lite skoj har jag kvar som exempelvis att välja spis, kyl & frys samt kakel/mosaik över köksbänken. Rackar’ns kul!

I dag har jag haft en riktigt lång dag, klockan ringde redan 03.30 i morse. Trots att det fanns utrymme för en hel del snoozande förvånade jag dock mig själv med att vara hur pigg som helst = steg upp omedelbums. Snacka om att det var grymt skönt med ett så’nt uppvaknande för omväxlings skull 🙂 Och vid den tiden dessutom.

Efter en bekväm hemresa med skjuts hela vägen (först med kollegan Per till Uppsala och sedan vidare med Tommie) har jag nu både ätit och parkerat mig i soffan. I morgon ska det jobbas hemma, vilket innebär sovmorgon och lite extra TV-mys i kväll: Desperate Housewives. Nämnd såpa är helt klart den bästa i en genre med många dåliga/mindre intellektuellt stimulerande program, det vill säga precis lagom avkoppling och underhållning för mig när Tommie har träff med John Blund.

/ Storkelina – allmänt nöjd & belåten

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *