Onsdagsmix

Underbart god glass gjord på mascarpone och skogsbär 😛

I dag jobbade jag fram till kl 14.00, men sedan blev det marsch i säng. Hade en vidrig, bultande huvudvärk som inte ville ge med sig – usch. Efter några timmar i bingen blev det dock bättre, så medan Tommie hjälpte Stolle med lite prylar nere i Bromma bjöd jag in mig på smarriga toasts och gudomligt god glass på Annelund. Fick mig dessutom ett riktigt gott skratt när Jejje försökte beställa en ljudbok för nedladdning: “Den är slut” sade tösen med trumpen min utan att reflektera det minsta över att just en datafil näppeligen kan vara slutsåld… Själv höll jag, som tänkte ett steg längre, naturligtvis på att garva läppen av mig 🙂

På fredag kommer vännerna Jonas & Ngozi på besök och en ledig dag i morgon kommer således mycket lägligt. Förberedelser som städning, handling och annat tar ju ordentligt på krafterna för en halvkrympling som undertecknad 😉 Det ska hursomhelst bli jättekul att återse dem båda och att visa Ngozi, som bara varit här vintertid, att det inte alltid är minusgrader i Hindersbo.

Nu ska jag kolla in några intressanta recept och sedan blir det natti natti. Ha det gott alla!

/ Storkelina

Detta inlägg är publicerat under Okategoriserade av admin. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.