Bröllopsnytt

Lämplig klädsel för bröllop i lantlig stil?!

 

Som jag tidigare har nämnt så blir det bröllop på granngården i juli och då jag är utrustad med ett visst mått av kontrollbehov så ser jag förstås till att hålla mig underrättad vad gäller förberedelserna, både det blivande brudparets och gästernas…  Glädjande nog kan jag således meddela att av det dryga 60-tal personer (inklusive brudparet) som kommer att närvara så vet jag med säkerhet att minst fem personer kommer att vara påklädda: Bruden Jejje, brudgummen Christian, brudens mor, Camilla & undertecknad 🙂 Det är förstås min förhoppning att Tommie, Katharina, Dick och alla de andra följer vårt exempel men alldeles säker kan man ju inte vara 😉

/ Storkelina – snart i sommarklänning (kors i taket!)

Detta inlägg är publicerat under Okategoriserade av admin. Bokmärk permalänken.

2 svar på ”Bröllopsnytt

  1. Har inte hittat nåt ännu och ha på mig…så man vet aldrig så det kanske blir vit väst o bar ru..a!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.