Google-tankar

Jag kan inte se vem/vilka som har varit inne på min blogg, men jag kan däremot se vilka ord de som kommit hit via Google har sökt på. I dessa dagar utgör ordet midsommarstång den absolut vanligaste sökningen och detta torde föranleda mången besviken min. Förmodligen letar folk efter inspirerande bilder på stänger, det vill säga något som inte står att finna här 🙁

När det gäller ovannämnda Google-sökningar kan det annars vara rätt intressant att lista ut hur i hela fridens namn just denna blogg poppar upp i svarslistan. Vid något tillfälle hade någon halkat in genom sökorden min jävla mormor i kombination med ett onämnbart obscent ord och jag kan med all säkerhet säga att jag aldrig skrivit de orden i samma inlägg (om någonsin…) Det är skumt det där, men vem vet?! Jag kanske rent av kan få några schyssta blogguppslag genom att kolla vad folk intresserar sig för 😉

Detta inlägg är publicerat under Okategoriserade av admin. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.