Te, sallad & öl

Tidigare i veckan stack min vän  Camilla till Turkiet men innan dess förärade hon mig med en present inhandlad “hemma” i Dalarna, nämligen det röda och koffeinfria teet Skogsgläntan. Smakerna är björnbär, blåbär, malva samt gräddarom och det är verkligen ett underbart gott te! Då det dessutom saknar uppiggande substanser kommer undertecknad att kunna återgå till att dricka kvällste utan att riskera sömnlösa nätter – tack för omtanken, söta Camilla.
  
Under helgen har jag provsmakat min första egenodlade sallad och det var sanna mina ord en härlig känsla. Coolt att få äta purfärska, obesprutade (om inte Teo har varit framme då…) och oemotståndligt vackra gröna blad 🙂
 
I torsdags inleddes EM i dragracing (har nu insett att det inte har ett dugg med dragshow-branschen att göra 😉 ) i Tierp Arena. När det i går kväll visade sig att Jejje & Christian skulle åka dit för att kolla in bilar etc så var jag & Tommie förstås inte sämre än att vi hakade på. Och efter att ha vandrat runt en bra stund på arenaområdet fick även jag klart för mig att alla de vidunder, som i mina ögon mest liknade flygplan utan vingar, i själva verket var dragracingbilar. Hm, MYCKET märkliga fordon måste jag säga…
 
Efter att ha kollat in det som var av värde parkerade vi oss på en gräsplan med livemusik och kalla öl (bubbelvatten till chauffören) och upplevde känslan av svensk sommar. Gräsplanen byttes sedermera mot ytterligare öl i den mysiga Guldladan där alla utom Jejje blev kvar till stängning. En trevlig kväll som kröntes med att hjälten Dick tog sig en 5-mils biltur för att hämta upp och köra hem oss, JÄTTETACK!

Fantastiskt gott te 😛

 

Mitt livs första salladsodling.

 

Tommie, Jennifer & Christian på Tierp Arena.

Detta inlägg är publicerat under Okategoriserade av admin. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.