Skada, pizza & mys

Natten till i dag hade jag en i raden av alla mina små olyckor 🙁 Teo höll på och bäddade i ordning nere vid fotändan men lyckades trassla in sig i täcket och höll på att ramla ner från sängen = jag kastade mig i väg för att fånga upp honom (lyckades också 🙂 ) och vred då till och sträckte vadmuskeln (!) ordentligt. Aj aj aj, jag är verkligen fullkomligt hopplös och i sanning en fara för mig själv…

Efter jobbet, i dag på hemmakontoret, åkte jag med Jejje till Våla för att ordna med lite postbestyr. Därefter åkte vi vidare för att leta efter ett ställe i Svina (ska enligt uppgift sälja blommor och ha en servering), men ändade i stället upp på en pizzeria i Harbo. Inte dumt det heller! 😛

I kväll blir det mys i TV-soffan med Tommie, Teo och dagbarnet (fast på kvällen då) Rocky och så småningom blir det sänggång och en riktigt hääärlig stund med en rykande försk Allers. Den ni! 😉

Detta inlägg är publicerat under Okategoriserade av admin. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.