Camilla, Jejje & Snappe

I dag kom Camilla tillbaka från Turkiet och hon var efterlängtad – inte bara som min privata massör 😉 Flickebarnet fick dock en hel del att fundera över när hon kom hem; det visade sig att hennes “gamla” häst verkar vara till salu och hon har förköpsrätt. Oj oj oj, jag kanske snart får bli gudmor åt en 16-årig valack?!

Under kvällen var jag & Tommie över till Jejje och fikade för att fira att hon har gått på semester (själva får vi vänta ytterligare en vecka…). Trots att jag hade haft en hemsk ryggdag och inte var sådär väldigt upplagd för aktiviteter så blev det supertrevligt och det tackar vi förstås för 🙂

Väl hemma på tomten igen hittade jag delarna av en svartvit flugsnappare och jag befarar nu att det är min vän Snappe som har råkat illa ut 🙁 Snappe har huserat i en holk precis utanför vardagsrumsfönstret och vi har så att säga utvecklat en sorts distansförhållande. Usch, jag kommer att bli riktigt besviken om han inte dyker upp igen…

/ Storkelina – den sorgsna

Detta inlägg är publicerat under Okategoriserade av admin. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.