Hippa & nattmassage

Tildra 7 år.

 

Kl 07.30 i går morse stormade jag, Anna, Emelie, Steffie och systrarna Christel, Nettan & Sanna granngården – det var dags för Jejjes möhippa.Vi inledde med en lång och härlig frukostsittning för att sedermera bege oss mot Vendel Islandshästar i Örbyhus. Där blev det en 3-timmarstur på hästryggen och lunch ute i det fria, men vi hade även turen att få se en bländande vacker hingst betäcka ett för dagen villigt sto = superkul! Själv hade jag tidigare bara sett ston insemineras och hingstar tappas på sperma, men det här var “min” första naturliga betäckning 🙂

Efter ridturen åkte vi tillbaka till Annelund där vi drack skumpa, fräschade till oss, käkade & drack gott samt hade diverse aktiviteter. Vi fick en jättehärlig dag/kväll, och jag hoppas förstås att vår blivande ekologiska brud Jejje uppskattade den lika mycket som vi andra.

Väl hemma försökte jag trösta Tommie, som hade en så’n nackspärr att han knappt velat röra sig på hela dagen. Som tur var kom dock Camilla & Dick förbi för att lämna tillbaka ett bilsläp, så vi kidnappade Camilla för en stunds massage medan trötte Dick fick vila ut på en madrass på golvet. Och jo, Tommies nacke blev bra (du är en helt fantastisk massör, Camilla!) och även mina skuldror hann få sig en omgång innan det var dags att krypa till kojs vid 03.30-tiden…

/ Storkelina

Detta inlägg är publicerat under Okategoriserade av admin. Bokmärk permalänken.

4 svar på ”Hippa & nattmassage

  1. Jo om vi ser det från min synvinkel är det bra. Jättebra tom, min timlön för nattarbete är skyhög!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.