Lugn midsommar

I går var det som bekant Midsommarafton, men jag såg inte skymten av vare sig midsommarstång (utom den som kom via mms från Dalarna då, se ovan), blomster- kransar, sill eller nubbe. Hade i alla fall en riktigt trevlig kväll då jag & Tommie var över till Christian & Jejje och käkade samt spelade sällskapsspel. Någon “hård”  midsommar var det dock inte tal om = skönt! Jag kunde till och med köra bil i dag 🙂

/ Storkelina

Detta inlägg är publicerat under Okategoriserade av admin. Bokmärk permalänken.

2 svar på ”Lugn midsommar

  1. Va bra, för annars är du ju så rädd för att köra bil fler midsommrar alltså!? Ha de så jättebra själv har jag nu 14 dag sem. KRAMAR Marianne J

  2. Marianne >> Ha ha, jo midsommar verkar ju bra 🙂 Eller så berodde det på att Per Ö & Tommie (och lite jag…) har bestämt att jag ska köra minst 25 timmar under de kommande fem veckorna… Bara att lyda antar jag?! 😉 Ha en finfin semester – det ska jag också ha! Bamsekramar Helena

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.