Självförtroendeboost

Om man behöver en kick för självförtroendet ska man åka till Systembolaget i Östervåla. Själv var jag där förra fredagen för att handla några öl till den då förestående möhippan och döm om min förvåning när kvinnan i kassan bad mig om legitimation. Jag skrattade naturligtvis ihjäl mig medan det oförstående butiksbiträdet tittade på, men när hon fick se mitt ID-kort så skrattade även hon. Butiksbiträdet ropade även på sin kollega, visade mitt leg, pekade på mig och sade: “Kolla, jag bad henne om legitimation och hon är över 40”. Stolt som en tupp (eller kanske höna?! 😉 ) trippade jag på lätta ben därifrån samtidigt som jag konstaterade att det nog var sista gången någon bad mig om leg för att köpa öl… Kul var det i alla fall och ett tips för den som vill uppleva detsamma är att anlända i gympabrallor och en fjortistofs på huvudet = tämligen ofixad.

/ Storkelina – 41-åringen

Detta inlägg är publicerat under Okategoriserade av admin. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.