Bruna ben & så’nt

Vacker stol från Stockholms Bordsuthyrning.

 

Så snart renoveringsköket blev funktionsdugligt drog vi ner en smula (eller kanske snarare en hel skorpa 😉 ) på tempot. Att hålla på och stressa när man har semester är ju inget vidare… Nu håller vi i alla fall på och målar = taket är redan klart och väggarna har fått sig en första omgång. Superskönt att se något som så smått börjar likna det färdiga resultatet 🙂

I morgon ska Tommie & Christian åka ner till Stockholm för att hämta diverse prylar (bl a stolar & bord) till helgens bröllop. Själv ska jag försöka åstadkomma stordåd som att bädda rent i gäststugan, stryka en skjorta till Tommie OCH få lite färg på benen. Att gå i klänning och visa vita ben med psoriasisknän är nämligen inte alls min grej 🙁 Jo, jag vet att det förmodligen bara är jag som tänker på det, men det är illa nog.

Eftersom Tommie ska upp tidigt i morgon och förmodligen kommer att gå och lägga sig i skaplig tid ska jag passa på att kapa TV:n och njuta av en massa inspelade skräpsåpor. Kvalitén på “mina” serier är allt annat än hög, men i bland är det ruskigt skönt att bara koppla bort allt och slippa använda hjärnkontoret. Ha det!

/ Storkelina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *