Köks- och bröllopsbestyr

Här hemma har det donats med köket (bilder kommer inom kort!), men vi har också haft en del aktiviteter på granngården. I morgon går Christian & Jennifers bröllop av stapeln, och de senaste dagarna har det varit MASSOR att ordna med. Jennifer och hennes svärmor Katta körde i gång med matlagningen redan i onsdags, och i går tillkom väninnan Steffie samt den handplockade personaltrion CAT (Cicci, Alicia & Therese) för att hjälpa till med föreberedelserna. Och så har jag & Tommie förstås bidragit efter bästa förmåga 🙂

Några bilder från gårdagen följer nedan:

Möblerna har kommit på plats i den nu nystädade ladan.

 

Glad Katta, utmattad Jennifer & Christian med "knähunden" Rocky.

 

Tommie har fått påhälsning av Steffies underbara boxer Carla.

 

Mörklagda glädjespridarna Therese, Alicia & Cicci.

Detta inlägg är publicerat under Okategoriserade av admin. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.