Bus, Gandhi & räkmackor

Gandhi ser ut att trivas i sin nya hage.

I går när jag kom till granngården för att besöka min lillkisse (går nu under arbets- namnet Bus) blev jag alldeles förskräckt: Det fanns bara en katt i den obebodda hästboxen och det var mamma Agda 🙁 Jag letade, letade och letade lite till men ungen stod inte att finna. Uppgiven och ledsen gick jag ut och berättade detta för deluppfödaren Christian, som dock vis av tidigare erfarenheter genast föreslog att Agda kunde ha flyttat på sin bebis. Och mycket riktigt – efter att ha skuggat Agda en liten stund så visade hon var hon hade placerat sin lilla = i en annan och rymligare del av ladan. Det blidde således en hel del bus och kel och alla var nöjda och glada 🙂

Efter kattmys blev det hästmys med Camillas återerövrade Gandhi som hade kommit från Dalarna. Gandhi var/är precis så fin som jag hade föreställt mig och jag ser förstås fram emot många härliga möten med denne herre. Det ryktas faktiskt att jag & Dick ska agera hästvakter redan om en vecka och det ser jag fram emot. Massor!

Under kvällen lämnade jag & Tommie stugan och begav oss till Tierp där Dick & Camilla bjöd på fantastiskt smarriga räkmackor 😛 Efter maten spelade nämnd kvartett, tillsammans med gästande Jenny från Nås, TV-spel i form av frisbeegolf och vi hade en riktigt härlig kväll. Tack!

/ Storkelina – den belåtna

Detta inlägg är publicerat under Okategoriserade av admin. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.