Måndagsnytt

Semestern är över för denna gång, så i dag blidde det jobb på hemmakontoret mellan 10.00 och 14.00. Jobb och jobb  förresten, de första timmarna ägnade jag mig mest åt att vara frustrerad över att typ ingenting funkade med arbetsdatorn 🙁

Efter att ha levererat “dagbarnet” Rocky hemma på Annelund tog jag en cykeltur till Rävsvad där Camilla har pållen Gandhi uppstallad. Tillsammans med Dick kikade jag på när Camilla red och genom fullblodet Vesslan fick jag dessutom min beskärda del av hästmys 🙂

Efter en pratstund med Jejje i det gröna och sedermera middag med Tommie kopplar jag nu av en stund medan jag inväntar tidig sänggång. I morgon ska det jobbas i Stockholm = uppstigning vid 05.00 och det var ett tag sedan ska jag säga. När undertecknad hade semester blev det, lindrigt sagt, lite si och så med sovtiderna…

Ha det gott och natti natti! Eller för all del: DU kan ju få vara vaken ett tag till 😉

/ Storkelina

Detta inlägg är publicerat under Okategoriserade av admin. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.