Hård ritt & het soppa

Efter dagens arbete blev det en fika med Tommie & Jejje innan det så småningom var dags för mig att sticka till stallet. I dag skulle jag rida lektion för Camilla och mycket riktigt: Tösen tvingade mig att genomlida ett longeringspass (Camilla höll Gandhi i ett lååångt snöre typ) med sitsövning… Supernyttigt, men ack så jobbigt 🙁

Väl hemma var jag rackar’ns trött och liknade närmast en urvriden disktrasa. Äta behövde jag dock ändå göra = slängde i hop den mest kaloririka “soppa” man kan tänka sig. Den bestod av 3 dl vispgrädde, 1 hel burk het tacosås och massor av riven ost och slukades i sin helhet tillsammans med fyra rostade ostsmörgåsar. Konstigt, gott och väldigt typiskt för undertecknad 🙂 Tommie verkade för övrigt inte sådär jätteledsen över att redan ha ätit 😉

Nu är jag härligt trött och ska strax krypa till kojs; möter upp Dick i Månkarbo redan kl 05.30 i morgon bitti så sömnen hägrar. Ha det gott så länge!

/ Storkelina – en mör en

Detta inlägg är publicerat under Okategoriserade av admin. Bokmärk permalänken.

2 svar på ”Hård ritt & het soppa

  1. Efter ordet jobbigt ska de vara glad smiley (allafall i tränings sammanhang);-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.