Hänt i veckan

En klassiker i hushållet Sundström-Storck.

Det har inte hänt så mycket sedan sist, men jag kan i alla fall rapportera följande:

  • Tommies avslitna ledband i foten är fortfarande inte bra = sjukskrivningen är förlängd till mitten av oktober och han har remitterats till en ortoped.
  • I onsdags hade jag en härlig upplevelse på hästryggen då jag & Gandhi samt Cicci & Anemon tog en lång promenad. Det regn som forsat ner hela dagen gav med sig och vi red hem under klarblå himmel 🙂
  • Häromkvällen var jag hos Jejje och drack te och passade samtidigt på att kolla in när “vår” kakelmästarinna bytte blandare i sitt kök.
  • Missen Bus “tumhållande” i onsdags gick inte vägen 🙁
  • Jag har byggt i hop en fiffig liten låda för mina sminkprylar – händigt va?! 😉

Under kvällen har jag & Tommie tagit det lugnt med film, massor av cola och chokladpudding med vispgrädde 😛 Vi har även hunnit med en kvällspromenad med Teo och lite allmänt soffmys. Inte tokigt alls faktiskt!

/ Storkelina – den fredagslata

Detta inlägg är publicerat under Okategoriserade av admin. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.