Premiärtur

I kväll har jag fått uppleva något jag inte ens i min vildaste fantasi hade kunnat drömma om: Jag fick se Tommie på hästryggen, närmare bestämt Gandhis 🙂 Sådär alldeles frivilligt var det väl inte – pressen från undertecknad & Wilma har varit stenhård. Varför? Jo, vi vill se Camilla & Gandhi tävla, och Camillas krav är att Tommie (som motprestation…) först ska ha ridit i alla tre gångarterna. Stackars Tommie, det är ju liksom inte han som brinner av iver att få se Camilla på tävlingsbanan. Fantastisk som han är, min man, så ställer han dock upp för “laget” = grymt!

 

/ Storkelina – den dundernöjda hustrun

P.S. Några bildbevis från Tommies ridtur finns tyvärr inte då kameran, till somligas stora glädje, visade sig vara helt urladdad 🙁 D.S.

3 svar på ”Premiärtur

  1. Jag lär mig visst aldrig vissa saker… Ett vad mot din man är i stort sett omöjligt att vinna. Än är det ju inte avgjort då endast en av tre gångarter är uppvisad. Just det här vadet kan jag dock tänka mig att förlora utan att sura för hårt, jag har ju haft hårdare straff som följd i tidigare vadslagningar!

  2. C.Lindahl >> Hm, och jag börjar så smått att inse att du ALDRIG lär dig NÅGONTING 😉 Tänkte på gårdagens “det är klart att JAG kan jobba över”… Kramis!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *