Hänt på ridfronten

I dag var det dags för Tommies andra ridpass, och jag måste säga att jag är imponerad. Inte bara för att han överhuvudtaget sitter på en häst, utan för att han gör det så BRA. Jag har sett en och annan vuxen nybörjare på hästryggen, och de allra flesta brukar se ruskigt malplacerade ut. Tommie? Han ser nästan sjukt hemtam ut i sadeln, kul 🙂

Det var inte bara Tommie & Gandhi som tränade på ridbanan; även betydligt mer rutinerade Wilma på sin Ronja fanns på plats. Vad de gjorde? Ja, mesta tiden gick väl åt till att visa Tommie hur man galopperar = lilla Ronja fick sig en rejäl genomkörare. Gandhi fick också jobba riktigt hårt (han såg ut som en gud!) till sist, men då var det med stränga Camilla i sadeln…

Bildbevisen från dagens övningar är tagna med en halvtaskig mobilkamera, men håll till godo:

Tommie skrittade fram själv på Gandhi...

 

... som såg riktigt nöjd ut.

 

Wilma & Ronja poserade villigt mellan galopperna.

Detta inlägg är publicerat under Okategoriserade av admin. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.