Stockholm runt

I morse tog jag & Tommie bilen ner till huvudstaden där vi hade “uppdrag” i hela tre olika kommuner:

I Danderyds kommun besökte vi Plantagen för att sedan bege oss till min pappas viloplats på Altorps begravningsplats i Djursholm. Det var som alltid vackert, och det kändes skönt att plantera lite nytt vid graven.

I Stockholms kommun hälsade vi på Tommies syster Anne och hennes familj för lite förskottsfirande av blivande 3-åringen Livias födelsedag. Det blidde paketöppning, kaffe & smarrig cheesecake och en massa bus = mysigt! Och så fick jag ju träffa “elaka svärmor” (de ska väl vara så’na, svärmorsorna?!) också 😉

 I Järfälla kommun firade vi min brorson Sebastians 8-årsdag med presenter, en underbar chili con carne samt kaffe och allehanda sötsaker 😛 Mycket trevligt och roligt att träffa familjen, inte minst lilla mamsen 🙂

Kameran låg tyvärr kvar i bilen när vi firade Sebbe, men vi lyckades i alla fall fånga ett par bilder på Tommies syskonbarn (se nedan).

Drygt 1-åriga Nicki och...

 

... snart 3-åriga storasystern Livia.

Detta inlägg är publicerat under Okategoriserade av admin. Bokmärk permalänken.

3 svar på ”Stockholm runt

  1. om ni är i närheten av danderyd igen får ni komma o kolla hos mig och john. vi bor hos mormor nu 🙂 KRAM!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.