Lördagsmix

I går åkte jag & Camilla till Uppsala för att besöka en ridsportsbutik som hade (har) REA. Planen var förstås att riktigt frossa i härliga hästprylar och shoppa järnet, men verkligheten blev en helt annan. Efter att ha tittat, klämt & känt samt dreglat en smula lämnade vi butiken med två ynka borstar 🙁 Att shoppa på “beställning” är sannerligen inte det lättaste…

Under dagen har jag & Tommie varit i Östervåla och hämtat ett paket (ny, cool kökslampa!) samt hängt på granngården Annelund där det grillats korv och fikats med några av Christians & Jejjes släktingar. Är nu hemma och laddar om batterierna för att så småningom återvända för middag – inte tokigt alls faktiskt 😛

Lev väl och gör absolut ingenting som inte jag skulle göra. Hm, innebar det där förresten några egentliga begränsningar? Tveksamt! 😉

/ Storkelina – oktobersorten

Detta inlägg är publicerat under Okategoriserade av admin. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.