Magiskt pigg

I dag är det inte bara en ny dag utan jämfört med i går även en betydligt bättre sådan 🙂 Sov som en stock hela natten och är full av energi = skönt! Funderar till och med på att slå på stort och baka en sats Muffins à la Storkelina, fast det återstår förstås att se om det stannar vid en vision eller blir till ljuv och smaklig verklighet.

I går fick jag en liten present av Tommie, nämligen ett par magiska fingervantar. De är jättefina och sköna på alla sätt och vis, men jag har ännu inte förstått vad själva magiken består i? Det kan väl knappast vara att “en storlek passar alla” (utom lilla Camilla med de små, små händerna då), för det kan väl inte anses vara någon revolutionerande nyhet? Nä, det får helt enkelt bli lite kallare så att jag kan inviga mina magiska och se vad som händer. Vem vet, jag kanske får mig mitt livs överraskning?! 😉

Häromdagen råkade lilla Bus ut för ett litet MISSöde – hon skulle hoppa upp på toalettstolen men hamnade i stället i plurret 🙁 Normalt sett så fäller jag & Tommie alltid ner toalocket, men undertecknad stod fortfarande i badrummet och hade inte hunnit så långt. Sorry Bus, men du får trösta dig med att du i alla fall blev ren och fin (finare!) när det hela var över…

Om någon timme ska jag till stallet för veckans onsdagsmys med Gandhi,  så om det ska bli några muffins måste jag snart sätta i gång. Ha det gott så länge och på återhörande!

/ Storkelina – i dag på ett strålande humör 

Detta inlägg är publicerat under Okategoriserade av admin. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.