Känslor, fötter & QuadraPop

Gårdagens biobesök och filmen Jag saknar dig blev i sanning en upplevelse och inte enbart för att filmen var så bra. Nix, att höra min sidekick Camilla snyfta och snörvla sig igenom två timmar (med avbrott endast för ett par halvt hysteriska gapskratt…) var nästan lika intressant som filmen i sig. Jag är en utpräglad känslomänniska, men i Camilla har jag definitiv mött min överman/kvinna.

I dag var Tommie till läkaren med sin fotskada (avslitet ledband) och efter två månaders sjukskrivning är det äntligen dags för återgång i arbete.  Den gode doktorn föreslog förvisso en halvtidssjukskrivning så att Tommie skulle kunna “trampa” i gång i lugn takt, men min jobbälskande man hoppar förstås över det och kör för fullt på en gång. Smart? Det återstår att se, men om det inte skulle funka så är det ju bara att kila i väg till vårdcentralen på nytt.

Snart ska jag krypa till sängs och riktigt mysa med… mobilen 🙂 Jag har aldrig varit särskilt road av sitta och spela på telefonen, men av en slump hittade jag ett rätt fånigt spel som heter QuadraPop och jag ÄLSKAR det. Hm, undrar om man kan få hjälp mot mobilspelberoende? Lär snart behöva det 😉

/ Storkelina

Detta inlägg är publicerat under Okategoriserade av admin. Bokmärk permalänken.

2 svar på ”Känslor, fötter & QuadraPop

  1. C.Lindahl >> Jo, sanningen att säga så var filmen grymt sorglig och även jag blev hyfsat berörd… Någon liten tår här och där rann även nerför mina kinder, men DET var det ju inte lika skojsigt att skriva om 😉 Kramis!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.