Spel & liftkonst

  

Efter en tids pokerdvala har spelandet åter tagit fart och genom lir på Nordic Bet plockar jag nu pengar på löpande band 🙂 I kväll har jag hittills gått 71 Euro plus och det är naturligtvis glädjande; det är dock känslan av att vara bra (i bland bäst!) som ger den huvudsakliga kicken. Kronor och ören kommer i andra hand – åtminstone så länge jag vinner.

I går berättade jag om min nya hobby, nämligen att spela QuadraPop på mobilen. Efter mitt rekord på en bit över 90.000 poäng var jag strålande glad, men det varade tyvärr inte länge. Tommie hade oskicket att både försöka och lyckas bräcka mina surt förvärvade poäng = samlade i hop över 375.000 poäng = undertecknad var totalt QuadraPop-förnedrad… Fy vilket tråkigt spel! 😉

Mina alldeles underbara chaufförer fortsätter att vara sådär fantastiskt hjälpsamma. Medan kollegan Sara har semester och grannen Christian jobbar i omarken har jag i stället hjälp av hjälten Dick & kollegan Per. Tack alla! Ni är egentligen på tok för snälla, men jag uppskattar det enormt mycket. 

/ Storkelina – spelar förstås allra helst på travet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *