Konferenskul

Annica poserade villigt i hotellets smurfblåa badrock.

 

I torsdags morse liftade jag med kollegan Per från Storvreta och via ett par timmars stopp i Hästsportens Hus hamnade jag så småningom på konferensanläggningen Blue Hotel på Lidingö. Det blev två mycket givande dagar som bland annat innefattade en föreläsning med Pär Johansson, det vill säga mannen bakom Glada Hudik-teatern. För någon vecka sedan gjordes Pär ner totalt i programmet Uppdrag Granskning, men helt oavsett var sanningen ligger: Föreläsningen var bländande bra och Pär har gjort ett fantastiskt jobb med/för de utvecklingsstörda och deras teater.

Utöver föreläsningar och hårt arbete (jo, faktiskt!) så bjöd konferensdagarna på trevligt umgänge, god mat & dryck och en del bus (jag & min kumpan Malin blev så att säga tagna med fingrarna i kakburken… 😉 ). Genom ett test i överlevnadsstrategi fick vi också veta vem av närmare 6o personser som skulle klara sig sämst om ett flygplan tvingades nödlanda i Arizonaöknen. Jodå, det var dessvärre undertecknad 🙁 Jag tröstar mig dock med att a) sistaplatsen belönades med en flaska bubbel samt b) att det delvis tyder på att jag så att säga tänker “outside the box”.

/ Storkelina – ingen ökenvandrare

Detta inlägg är publicerat under Okategoriserade av admin. Bokmärk permalänken.

3 svar på ”Konferenskul

  1. Hej Annica, roligt att höra att du hade en givande konferens hos oss på Blue Hotel, Lidingö. Ser också att du besökte Blue Hamam, vårt turkiska bad och hoppas du fick en avslappnande stund i värmen. Önskar du erbjudande och nyheter om oss så finns dessa på http://www.facebook.se/bluehotel, så gilla oss gärna där. Du är alltid välkommen tillbaka till oss.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.