Naturrutan & Nöjesnytt

Jejje & Camilla dansar som synes (hm...) loss till låten They Don't Care About Us.

 

Under lördag förmiddag begav jag mig ut på en svampplockartur, och det dröjde förstås inte länge innan min STORA korg var överfull med trattisar 😛 Det fanns hur mycket som helst kvar att plocka, men svampen ska ju som bekant rensas också så det var bara att vända hemåt för att ta hand om skörden. Lyckligtvis så erbjöd sig min icke svampätande make att hjälpa till, för i annat fall hade jag förmodligen varit ledbruten i veckor framöver 🙁 Monotont och stillasittande arbete är bland det värsta jag kan utsätta min sargade kropp för.

I går kväll tog jag & Tommie granntösen Jejje i släptåg och åkte till Tierp där Camilla, Dick & Ronny mötte upp. Vi inledde med en smaklig middag på Brorsans Restaurang & Bar och fortsatte sedan hem till Camilla & Dick där vi spelade UNO och sist men inte minst: TV-spelet Michael Jackson Experience. Det sistnämnda var en mycket intressant upplevelse för undertecknad, som själv inte deltog. Hade nöjet att se både min älskade Tommie och mina hääärliga vänner dansa som värsta Michael Jackson-kopiorna … eller inte 😉 Kul var det hursomhelst, och Tommies “porslinsfot” (den med ledbandsskadan) överlevde även om det var knappt. För en stund blev jag faktiskt riktigt orolig…

I dag har jag hejdat mig från att plocka ännu mera svamp och mest bara tagit det lugnt = JÄTTESKÖNT och mycket välbehövligt. Ett och annat telefonsamtal har jag dock hunnit med och kunde då bland annat konstatera att Stolle, trots alla sina utlandsresor, fortfarande pratar svenska. Ytterst glädjande!

 

/ Storkelina – glad & nöjd

BILDEN OVAN ÄR TAGEN AV DICK TAXÉN

Detta inlägg är publicerat under Okategoriserade av admin. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.