Halm, hund & biljetter

 

En nyhalmad box gav härlig värme till mina råkalla små fossingar.

 

För några dagar sedan hittade Camilla en räv (!) i Gandhis box – i går hittade hon undertecknad. Efter att stått/suttit ute och filmat var jag minst sagt stelfrusen, och en nyhalmad box blev helt enkelt oemotståndlig 🙂

Det är rätt ofta så att riktigt gamla hundar inte orkar gå så långt eller ständigt hamnar på efterkälken, men detta gäller då rakt inte min (och lite Tommies 😉 ) 13½-årige bostonterrier. Häromdagen avverkade vi 6 km och i dag blev det 5 km i raskt tempo och ändå avslutade lille Teo med att sätta av i full galopp när han fick syn på husse. Underbart att se!

Under kvällen har jag varit inne på Ticnets hemsida för att boka biljetter till Stockholm International Horse Show i Globen. Vi är fyra stycken som ska besöka Globen under en dag, men ändå satt jag med 12 biljetter (A4-sidor) att skriva ut. Det känns som ett enormt slöseri med både papper och skrivarfärg = skärpning Ticnet! Det måste gå att ordna fram mera utskriftsvänliga och mindre skrymmande versioner av biljetterna – som det är nu så måste man ju ta med sig en hel ryggsäck för att överhuvudtaget komma in. För att inte tala om miljöaspekten…

   

/ Storkelina – åter varm och go’

Detta inlägg är publicerat under Okategoriserade av admin. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.