Lite ont, lite skoj

  

 I går kväll lyckades jag med konststycket att springa in med höger “ringtå” i en stenhård koloss till sängben. Det smärtade i vanlig ordning till ordentligt, men jag hörde också ett ljudligt knak. I dag? En blålila, rejält svullen och hyfsat krokig tå och det är INTE skönt 🙁 Inte alls faktiskt…

När jag & Tommie kom hem kunde vi glädja oss åt att en DVD-box med den tredje säsongen av Sons of Anarchy hade landat i brevlådan. Då de två första säsongerna avverkades på tok för snabbt så var det fantastiskt trevligt att åter att nå’t riktigt sevärt att titta på 🙂

Snart är det natti natti och efterlängtad sänggång för min del, men ha det gott och lev väl!

/ Storkelina

Detta inlägg är publicerat under Okategoriserade av admin. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.