En massa Bus!

När jag, Tommie & Teo i början av augusti utökade familjen med missen Bus så var det en liiiten, liiiten kisse som anlände. Jag kan erkänna att jag inledningsvis till och med var lite orolig över hennes litenhet, något som föranledde ständiga invägningar och jämförelser med diverse viktkurvor.

 

Tiden gick, och det dröjde inte länge innan oron avtog. Bus växte till sig i en rasande fart och nu tycker jag i stället att hon är så STOR (allt är ju förstås relativt 😉 ) = än en gång dags för en liten viktkoll. Vågen stannade på 2,4 kg, och efter att ha kollat in www.veterinaren.nu så känner jag mig utomordentligt trygg med att ha en fullt normalviktig katt. Faktum är att hon fortfarande ligger lite lågt – en 6 månader gammal Felis catus (latin för tamkatt) brukar väga någonstans mellan 2,5 och 3,5 kg.

 

 

Cirka 700 gram Bus har nu blivit till...

 

 

 

... hela 2.400 gram myskatt 🙂

 

Detta inlägg är publicerat under Okategoriserade av admin. Bokmärk permalänken.

4 svar på ”En massa Bus!

  1. Haha! Våra fullvuxna katter kommer knappt upp i en 6månaders normalvikt! Förklarar kanske varför man tycker att hon är så stor.

    Kram kram

  2. Jejje >> Era katter? Hm, nä nu pratar du nog om de där gigantiska råttorna som bor på er vind! Eller?! 😉 Kramis!

  3. Jejje >> Ha ha, den var bra! Men jag är glad att Bus iaf har PÄLS på sin lååånga svans 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.